Långdag !!

Sitter på jobet igen 9-19, efter en ledig helg! Vi åkte till stugan lördag, för att åter åka hem igen samma dag, meningen var att vi skulle stanna till söndag, men barnen började tjafsa å bråka. Kännde absolut inte för att stanna i stugan om barnen bara lägger sin energi på bråk. Varnade dom men inget hände så hotet blev till verklighet, sagt å gjort vi åkte hem. Absolut inte kul 26 mil för inget ! Ja ja vi åker till helgen igen! Andra dagen i dag med små men många mål! än så länge går det fint!! Hoppas ni nu kan kommentera inläggen, verkar vara ett problem då jag bloggar via iphonen :( tråkigt, jag som tyckte det var bekvämt att blogga via den oxå! ska kika lite på det , men men tanken var väl att bara blogga via iphonen ibland! så problemet ska väl inte vara så stort! Hoppas iaf att min sambo idag hittar en bra köksvåg , lite lättare att bokföra maten när man vet gram, för på shapeup appen är det mesta i gram . Är det något ni vill veta ?? Fråga på !! Livet rullar på , å jag rullar med:)

Kommentarer
Postat av: Marina

Nu går det då kommentera!

Hoppas verkligen de fixar detta med att man inte kan kommentera det som bloggas via telefonen då det som du säger är smidigt. Men de kommer de nog göra....

Det är verkligen inte lätt att äta alla dessa gånger men det är som du säger det man ska lära sig att göra även efter GP. Så jag känner oxå att då är det ju lika bra å göra det nu. Kanske har man turen å känner att man hittar kontrollen.

Tycker det är bra om man funderar redan på kvällen vad man ska äta nästa dag. Ligga steget före. Kan tipsa om att apelsinerna är KANONGODA nu!!

2012-01-23 @ 21:23:26
URL: http://marina78.blogg.se/
Postat av: Marina

berätta gärna mer fr infoträffen!!

2012-01-23 @ 21:34:02
URL: http://marina78.blogg.se/
Postat av: jennyflenny

Har också börjat använda shape up appen.

Är jobbigt när man ska väga men,speciellt om man inte äter hemma.Men får väl gå ändå.Tycker det verkar vara en bra app

2012-01-26 @ 00:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0